Close-Up: Anna

2012-02-27
22:23:11

En ny favorit i badrumshyllan...
Jag har en ny favorit som står där i hyllan och förgyller min vardag lite extra.

Närmare bestämt: Garniers BB Miracle Skin Perfector

Denna inhandlade jag för ca 2 veckor sedan efter ett tips från min kära Jenny och jag älskar den!

Garniers BB Miracle Skin Perfector


Där står den nu bredvid andra favoriter såsom mina Body Shops Butter med doft utav Mango och Shea, som för övrigt är en räddande ängel såhär när det är mörkt och kallt och huden känns som sandpapper.

Tack för tipset babe!




2012-02-26
14:39:38

Skrääään...
Ja, min röst är inte riktigt som den ska och har inte varit det på ett tag nu...men det har ju sina skäl!

För några veckor sedan var vi och sjöng karaoke på en pub...detta har jag redan informerat er om så det behöver jag inte gå in mer på. Redan efter detta var jag hes. Sedan blev jag förkyld och det gjorde inte det hela bättre.

I fredags var det dags igen...

Vi hade ännu en Furniture Friday på jobbet och denna gången var det Karaoke på programmet. Jag vet inte hur många sånger jag sjöng...eller vänta, sjöng och sjöng, vrålade till...haha! Men det blev en del! Så igår fick jag knappt fram ett ord.

Men jag spenderade i stort sett hela dagen på soffan, så det gjorde inte något.

Galet kul hade vi iaf! Jag måste säga att vi är lille duktiga på att parta på vårt företag! Tur är väl det, när vi jobbar så hårt som vi gör.

We are the champions, my friends...




2012-02-22
23:59:51

Vapiano
Är nyss hemkommen från middag på Vapiano med min inköpare Barbara. Det var riktigt trevligt!

Hon är så trevlig och det känns som att vi kommer att bli ett bra team tillsammans. Äntligen får jag stöd ifrån någon :)

Alltså, hon ville att vi skulle gå ut och äta så att vi kunde prata lite om allt och inget, plus lite jobb, men på ett mer lugnt och sansat ställe än på jobbet...och så blev det också.

Maten var hur god som helst och jag nästan rullade hem!

Så ska det va!


2012-02-19
13:04:45

Shopping!
I fredags efter våra öl tog jag en taxi och mötte upp Mister B! Äntligen fick jag träffa honom igen.

På lördagen vaknade jag klarvaken redan vid klockan 10...varför? Jag hade ju sovmorgon!!! Bernhard och jag gick och åt frukost på vår favvo-restaurang och även frukostutbudet var himmelskt! Jag åt en omelett med lax och sallad (och den bara smällte i munnen). Bernhard beställde extra pannkakor som även jag fick smaka på och, ja det finns inga ord att beskriva dem med. Vi nästan rullade ut från restaurangen =)

Efter detta köpte jag lite blommor till mitt rum! Det gör det hela så mycket mer hemtrevligt (även om jag för det mesta bara sover när jag är hemma).

Sedan...ja, då var det dags för shopping! Jag hade bestämt mig för att unna mig lite nya kläder och dylikt med tanke på att jag haft en tuff vecka. Så det blev besök på Zara, Rossmann och Gina. Jag tror jag provade varenda plagg som fanns där, och köpte mer än hälften...haha! Så nu är jag nöjd! Nu vill jag bara ha lite sol och vårvärme =)

Dessutom köpte jag mig en ansiktskräm som min kära Jenny tipsat mig om. Den ska jag prova idag och återkommer med en recension.

På kvällen var jag totalt slut...det fick bli lite rödvin och serietittande. Då jag knappt varit hemma under veckan hade jag alla mina serier kvar, vilket egentligen är superbra då det är dem mest roliga serierna man någonsin kan önska. Skrattutlösare och humörsförbättring till 100%!

Idag ska jag unna mig ett Starbucksbesök!

Jag älskar helg!




2012-02-19
12:41:09

Tuff vecka!
Ja, denna veckan har nog varit en av dem mest tuffaste och påfrestande veckorna på jobbet. Den har tagit hårt på mitt psyke och jag är tacksam att jag har underbara arbetskamrater som stöttar när det känns hårt.

I tisdags hade vi möte angående våra kategorier och allt vi fick höra var hur många problem vi måste upphäva och hur allt ska göras i stort sett igår...jag blev så frustrerad att jag (känslig som jag är) nästan började gråta. 3,5 timme satt vi i möte och talade om allt som skulle göras. Jag kämpade mot gråten, men efter mötet gick det inte mer och jag satt vid mitt skrivbord och lipade...och självklart kom chefen förbi...jag kände mig som en barnunge som satt där och grinade framför chefen. Men kanske var det bra, det visar ju bara att vi är mänskliga och inte klarar av hur mycket som helst.

Så rolig var den Alla Hjärtans Dag...

Resten av veckan fortsatte i frustration, det blev långa kvällar och det känns inte som jag fått gjort någonting av det vi egentligen skulle göra. Min inköpschef var heller inte där och kunde hjälpa mig, utan jobbade hemifrån. Även om hon gärna ville hjälpa till så var det svårt att kunna lämpa över uppgifter på henne. Hon är ju trots allt ny och känner inte till våra system (som för övrigt inte fungerar alls, utan bara sinkar oss).

På fredagkvällen trodde jag aldrig jag skulle komma ifrån jobbet. Dem andra ville dricka öl, men jag ville få mer gjort. Lyckligtvis tvingade dem mig med sig! Annars hade jag väl suttit där ännu. Det var riktigt skönt att komma ut och umgås lite.

Nu är det bara att ladda för ännu en tuff vecka, men förhoppningsvis kommer jag ännu lite framåt. Min inköpschef är då äntligen tillbaka. Det känns skönt för hon kommer att stötta mig under mötet, så förhoppningsvis slipper jag gråta ännu en gång...


2012-02-12
19:33:31

Still alive!!!
Ja, ni undrar säkert varför jag inte har bloggat på länge nu och det har sina skäl. Dels har jag varit upptagen med fest, dels med jobb och dels kämpat med en förkylning.

Vi börjar från början:

Förra fredagen gick vi ett gäng från jobbet till en Irländsk Pub där vi drack öl och sjöng karaoke. Ja, vi var till och med uppe på scenen och drog några gamla godingar. Riktigt kul och en härlig kick!

På lördagen var det sedan dags för 90-talsfest och vi tjejer möttes upp innan för några drinkar. 90-talspartyt var riktigt coolt och vi dansade som galningar till Backstreet Boys, Britney Spears, Offspring, No Doubt m.fl. Dessutom var en tysk kändis där, Olli P...jag hade ingen aning om vem det var, men dem andra blev glada...haha!

På söndagen var jag rätt så död, det är tufft att hålla igång så varje helg!

Måndag morgon vaknade jag med halsont, men pallrade mig till jobbet för möte, som självklart blev försjutet...men när vi väl hade det höll vi på i över 3 timmar. Under hela 1 timme stod en av cheferna och tjötade om vilket ansvar vi har nu att allt blir bra och hur vi måste ha en positiv utveckling i vår kategori varje vecka från och med nu. Efteråt pratade vi om alla problem och tankar vi hade med vår avdelningschef. Det kändes som ett givande möte, men även frustrerande. Vilken press vi har på oss nu!

Jag har äntligen fått en inköpschef som hjälper mig med min kategori. Det känns jättekul och vi jobbar bra ihop. Men i samband med att hon började utökades helt plötligt mitt ansvar från Accessoirer till att även ha hand om "småmöbler" (jag vet inte hur jag ska översätta det). Detta innebär allt som är smått såsom soffbord, byråer, hallmöbler, ..., ..., och ja det finns liksom inget slut känns det som. Så nu känns det lite tufft!!!

Sedan flöt veckan på och jag kände mig mest instängd i en låda. Min näsa var täppt, jag hostade och var allmänt trött. Jag borde nog stannat hemma någon dag, men lät det vara till helgen. Det har varit sjukt kallt i mitt rum på sistone. Med tanke på att det har varit 10-15 minusgrader ute dem senaste 2 veckorna så är det inte så konstigt. Detta har resulterat i att jag sovit i leggings, linne, tröja och OnePiece och sedan med täcke och filt ovanpå. Helt galet!

I torsdags kom en viss Mister B till stan och vi var ute och åt middag på vår favoritrestaurang. Det kändes verkligen som för ett halvår sedan och var hur mysigt som helst. Sedan gick vi till en pub och drack Bulmers och pratade om allt och inget. Då han ska jobba lite här kommer han även tillbaka nästa vecka. Me like!

På fredagen tvingade jag mig till jobbet och gjorde det jag skulle innan jag gick hem. Tyvärr fick jag neka flera fester och begav mig istället hem till soffan. Där har jag spenderat i stort sett hela helgen. Nu känner jag mig äntligen som en människa igen, men helt 100 är jag inte riktigt.

Lite te och ännu mer sömn så mår jag förhoppningsvis prima imorgon!

Vad har ni gjort i helgen vänner?

Kramar


2012-02-01
22:44:48

PET
Ja, nu tror ni säkert att jag har skaffat husdjur, men så roligt ska vi inte ha det. Istället handlar det om vårt nya program på jobbet...

Jag kan nog säga att varenda litet djur är intelligentare än detta program och skulle troligtvis även klara av vårt arbete ännu snabbare.

Så ni förstår säkert att jag är frustrerad just nu!

Tack och lov för goda vänner och öl!