Close-Up: Anna

2011-02-21
21:52:22

A Man, A Myth, A Legend...
...The Hoff! Ja, vilken SHOW han bjöd på! Det började lite vacklande men han visar vad han går för gubben. Med gamla godingar som Looking for freedom, Hooked on a feeling och Crazy for you fångade han hela publiken. Dessutom hade han med videos till både Baywatch introt och Knight Rider! Sedan drog han loss några låtar från nya plattan som kommer 1a April...så alla sjöng med i It's a real good feeling!

En tysk sång sjöng han tillsammans med sin dotter..."Wir zwei allein heut' Nacht"!

Dessutom stod Kit vid ingången...vilken bil alltså!

...don't hassle the Hoff!!!

The Hoff drar igång publiken!

The Hoff med Baywatch-utstyrsel!

The Hoff som Agent Man!

The Hoff bytte kläder var tredje låt...

Kit var såklart oxå med!


2011-02-12
19:29:21

Soooool!
Åh, idag vaknade jag med solen rakt i ögonen och kände att detta skulle bli en riktigt bra dag (tvärtemot gårdagen). Så min bergochdalbaneåkning fortsätter :P

Jag bestämde mig för en snabb frukost i sängen och sedan gjorde jag mig iordning för en lite promenad i solen. Jag gick ner till banken och ändrade min adress och gick sedan till asiatiska butiken och köpte tofu och böngroddar. Efter detta fortsatte jag till Starbucks där jag köpte en efterlängtad Latte. Det blir inte så många besök där som jag skulle vilja, men när jag väl kommer iväg så får jag ju unna mig. Jag tog med mig min latte och satte mig på en parkbänk nedanför Fernsehturm och njöt av solen i ungefär en timme! Sedan blev det lite kyligt och jag begav mig hemåt igen.

Nu har jag precis avnjutit en middag med tofu, broccoli, tomater, böngroddar, vitlök, ingefära och sojasås, till detta ris. Mumsigt! Jag öppnade mig såklart även en öl!

Väntar på besked om det ska hända något ikväll...jag vill helst inte sitta hemma och uggla ikväll igen, speciellt inte när jag är på så bra humör! Ja, vi får väl se vad som händer!

Ha en trevlig lördagskväll!

2011-02-11
23:29:21

Usch...
...idag var ingen rolig dag. Jag vaknade innan väckarklockan idag och kände redan då att denna dagen började fel, men jag skulle ju såklart till jobbet. Det blev en seg start och jag tänkte att lunch med arbetskamraterna skulle muntra upp mig, men icke...det blev iaf bättre på eftermiddagen! Då var jag faktiskt på topp en stund! Men sedan dalade det igen.

Fy för humörsvängningar!

Galet trött är jag nu så förhoppningsvis hjälper det med lite sömn...jag har precis tackat nej till både fest med Muri och häng med Jake. Det är inte likt mig!

Tror att det kan bero på att det är dags för såndär lingonvecka så det kan ju vara en orsak till att jag mår såhär :P

Åh, jag får avsluta med något trevligt iaf. En kille på jobbet hade på sig en OnePiece idag och jag blev kär! Skulle nog vilja ha en vit eller rosa...men jag skulle nog inte ha på mig den på jobbet :P utan ha den för myspys! Jaja...den kostar ju en del så det får vänta.

Godnatt på Er!

2011-02-09
19:40:59

The Hoff-biljetter!
När jag kom hem låg dem där och väntade på mig! Jag längtar verkligen! Det kommer säkert bli grymt, eller så blir det en total flopp. Men när Lynn, Jake och jag är i farten, då blir allt awesome! :P

Den 20:e Februari är konserten alltså, innan dess kan jag roa er med denna überroliga musikvideo:
http://www.youtube.com/watch?v=PJQVlVHsFF8

Nu ska jag titta på HIMYM. Äntligen är det tillbaka efter ett 2-3 veckor långt uppehåll. Jag får lätt abstinens när jag inte får titta på det varje vecka, och eftersom varje avsnitt endast är 20 minuter långt så borde det vara lag på minst ett avsnitt per vecka. Haha!

Sedan blir det nog O3H också, men det är det väl bara jag som kollar på nuförtiden...

Trevlig kväll!

2011-02-07
23:13:35

Teamleiterin
Från och med idag är jag teamledare på jobbet! Det känns väldigt ansvarsfullt =) Just nu ansvarar jag i och för sig bara över 3 personer, men detta kommer troligtvis att utökas ju fler vi blir. Dem håller på att omstrukturera en massa och vi kommer såsmåningom även att flytta till nya lokaler.

Nu känner jag att jag verkligen blir uppskattad på jobbet!

2011-02-05
13:57:57

Upp&ner

Sedan jag kom tillbaka till Berlin i tisdags så har mitt liv varit lite som en bergochdalbana, vilket började nere på botten men nu åter är uppe på topp!

Ja, det var nämligen så att jag i onsdags fick jobba över, vilket inte gjorde mig något, men när jag kom hem upptäckte jag allt jag borde gjort för längesedan och jag fick panik! Jag kom på att jag måste registrera mig här i Tyskland, då man kan bli straffad med böter om man inte gör det. Dessutom fick jag papper från Skatteverket om att jag skulle betala ytterligare skatt, vilket jag absolut inte har råd med och på jobbet måste jag fixa mig en försäkring nu när jag tjänar lite mer.

Så onsdagsnatten var för mig ett helvete då det snurrade med en massa hemska tankar i huvudet. Jag sov väl sammanlagt en timme och detta kunde kvittat för det gjorde mig bara stel i kroppen då jag sov konstigt. Jaja, på torsdagen begav jag mig iaf under lunchen till Rathaus (rådhuset), där jag under drygt en timme satt och oroade mig för vad som komma skulle...men väl inne gick registreringen finfint och nu är jag alltså del av Berlins invånare. Wihii!! =) På kvällen ringde jag Skatteverket och fick reda på att jag bara behövde skicka in en blankett för att undvika att betala den extra skatten, så även detta löste sig. Jag har ju såklart kvar skatten från förra året, men det får lösa sig senare. Igår (fredag) frågade jag tjejen på personalavdelningen om försäkringen och hon lovade att ringa och höra efter. Så jag fattar inte varför jag skulle oroa mig så, för det brukar ju alltid lösa sig till slut!

Men nu har jag förhoopningsvis lärt mig att sluta skjuta upp på saker för det är verkligen inte bra för mig! Jag trodde jag skulle få en hjärtattack eller nåt för min puls var skyhög, men så är det väl när man har panikångest.

Till det bättre nudå...jag hade ju ändå tid att tjöta med folket på jobbet och på fredagen var vi ute och åt lunch! Mysigt mysigt! Sedan satt vi hela eftermiddagen och skickade en massa roliga klipp på Skype...så effektiviteten på jobbet var nog ganska låg :P Men det var ju fredag eftermiddag, vad mer kan man begära! Det var riktigt skönt att bara jobba 3 dagar denna veckan, även om jag jobbade 4 timmars övertid.

Igår kväll var vi 5 pers från jobbet som gick till en pub och drack lite öl! Så trevligt så! Dessutom sa Lynn och jag att vi skulle försöka få med oss Jake ut ikväll, då han var inte var med igår för att han ville bota sin förkylning. Vi tycker att en kväll hemma borde räcka :P

Ja, så nu är livet tillbaka på topp och det är lördag! Detta betyder lite tvätt och en långpromenad! Det kan jag verkligen behöva för att lugna ner mitt sinne och bara må bra!

Peace out!


2011-02-01
22:35:57

Grattis brorsan 30 år!!
I förra veckan fyllde min gamle bror 30 år :P Så i lördags flög jag hem för att vara med och fira honom. Dels hade han släktkalas med middag och tårta på dagen, dels fest för vännerna på Backstage på kvällen. Det var som vanligt galet! Han hade fått en leksakstrumma som han hade runt halsen och satt och drack öl när jag kom...så såklart joinade jag in och drack jag med!

Sedan kom Jenny, min älskade älskade älskade vän, då gick det utför :P Haha! Nejdå, men vi drack öl och shots i mängder. Ja, det var en sjukt galen och såklart underbart rolig kväll!

Sedan umgicks jag med mamma och mormor på söndagen, jag mådde faktiskt inte alls dåligt! Jag måste verkligen ha vant mig efter alla dessa år :P På kvällen hade Jenny, Martin och jag filmkväll och vi (iaf Jenny och jag) satt och grät till den vackra filmen Letters to Juliet.

Under måndagen var jag först på Överby med mina babes Jenny & Camilla och fikade! Det var så mysigt så! Sedan åkte jag hem till mamma och åt middag med henne och brorsan innan brorsan och jag hade filmkväll. Vi kikade på Snabba Cash. Jag hade inte sett den än, och tyckte den var helt ok, men såklart mycket våld :S

Idag var det så dags att bege sig tillbaka till verkligheten och Berlin...det är alltid lika trist att lämna alla därhemma och det känns alltid som att tiden inte räcker till, men det går ju fort när man har roligt! Dessutom trivs jag ju bra här i Berlin nu så jag ser fram emot vad som komma skall! Plus att brorsan fick en resa i present för att hälsa på mig så det lär inte dröja länge tills dess!

Jag hoppas jag får fler besök ;)