Close-Up: Anna

2011-08-27
02:43:02

Sofia ♥ Andreas
Idag gifter sig en av mina finingar från Halmstadtiden med sin kärlek!

Tänk vad åren gått fort och att dem nu faktiskt tänk binda sig för evigt!

Skrev precis på mitt kort detta citat:
"Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop"

Jag kommer gråta floder av glädjetårar!

Lycka ♥

2011-08-24
00:07:09

Ledig!
Åh, nu har jag 4 dagars ledigt från jobbet! Det ska bli helt underbart!

Då jag hade planerat att flyga redan imorgon, men tiden inte passade med buss vidare så att jag istället fick boka torsdag, så tänkte jag att jag ändå skulle ha dagen ledig och bara skämma bort mig lite. Så planen är att gå till frissan. Det var ett tag sedan om man säger så. Sedan vill jag göra naglarna. Och dricka Starbucks-Latte. Och kanske en massage?

Ja, vi får se vad som hinns med helt enkelt!

På torsdag flyger jag sedan hemåt för en helg med myspys och bröllop!

Längtar sååå!


2011-08-16
21:30:02

Elefanter i huvudet?
Det känns just nu som att jag har sisådär 15 elefanter som kalasar i mitt huvud...

Dumma förkylning som gör mig alldeles trött och hängig!

Men jag gör allt för att förebygga att den blir värre!

Ja, allt förutom stannar hemma från jobbet that is, men det går bra ändå. Redan i förra veckan fick jag nya studenter som hjälper mig att sortera och fixa fint på hemsidan! Först var det mest jobbigt att behöva förklara allt om och om igen, och inte få gjort något själv, men nu måste jag ändå säga att jag är glad att jag får lite mer stöd! Det har varit allt för mycket omprioriteringar på sistone, men nu ligger prio på mig =)

Vi börjar komma ikapp med saker nu och på så sätt kan jag koncentrera mig på kvalitetscheck...vilket inte är så frustrerande och till och från även roligt :P


2011-08-14
21:59:38

Sverigeresa
Ja, just precis nu har jag bokat nästa resa hem!

Denna gången blir det en långhelg, då jag ska på bröllop! Jag tog några extra dagar för att hinna med att träffa mina kära därhemma också. Dessutom får jag lite tid ifrån jobb och stress.

Så jag är väldigt nöjd!

Den 25-29e Augusti är jag hemma närmare bestämt!

Längtar


2011-08-14
21:34:47

Sommar med Ernst!
Ernst är banne mig min idol =)

Han överträffar sig själv i varenda program. Visst kan han bli en aningens för mycket ibland, men han är för det mesta sådär mysig och härlig.

Redan under Sommartorpsåren så väckte han en lust i mig, att jag också vill ha ett litet torp som jag kan fixa till. Numera gör han mycket större projekt, men den där känslan att fixa finns kvar. Han blandar gammalt med nytt och jag älskar att han faktiskt återanvänder saker, för det finns så mycket därute som egentligen inte alls borde slängas på tippen utan kan rustas upp till underbara ting!

Jag har själv inte alltid idéer och det är därför det är så underbart att se vad han kommer på! Och det är alltid så enkla saker, som varje individ skulle klara av att bygga.

Någon gång i framtiden ska jag också köpa mig ett litet torp!

Tack Ernst för all inspiration!


2011-08-13
19:30:29

Efter regn kommer solsken!
Idag skiner solen! Äntligen är den tillbaka...frågan är bara hur länge?

Typiskt nog har jag blivit förkyld, så helst av allt hade jag velat stanna inne hela dagen. MEN det kan man ju inte göra när det är så skönt ute :P

Så idag blev det en tur ner till stan för att inhandla lite småsaker (jag behövde verkligen ett nytt rouge). Sedan ett välförtjänt besök på Starbucks ♥! Det var längesedan jag var där nu. Så det blev en latte i solen på parkbänken vid Fernsehturm...i vanlig ordning =)

Igår ringde Jake vid tiotiden och frågade om jag ville hänga med på bio. Han och en kompis skulle se Rise of the Planet of the Apes och jag är ju inte den som bangar så jag hängde såklart med, utan att riktigt veta vad det var vi skulle se...men jag vet av erfarenhet att Jake inte skulle se vad som helst på bio. Filmen var riktigt bra! Animationen av aporna var verkligen verklighetstrogen. Dessutom var den filmad i San Fransisco så det var en del fina vyer över Golden Gate-bron etc. Kändes som att vara tillbaka där, där vi var för 3 år sedan =)

Ikväll blir det till att kurera mig med ännu några liter te och echinacea-droppar och bara softa framför datorn med lite snacks och ännu några avsnitt av The Big Bang Theory...jag är totalt såld!


2011-08-12
21:13:57

Regn!
Känns som hösten redan är på väg. Alldeles för tidigt!

På väg hem var himlen alldeles kolsvart och väl innanför dörren så började det häva ner. Puh vilken tur jag hade!

Sitter nu ihopkurad i soffan och dricker te, äter oreos och tittar på Big Bang Theory.

Myspys!


2011-08-11
21:54:32

Team Building
Förra veckan bestämde vi oss i teamet för att efter jobbet ta oss en öl tillsammans. Vi gick till kiosken runt hörnet och satte oss utanför, drack en öl och tjötade en stund och sedan skildes vi åt.

Dels lär vi på så sätt känna varandra lite bättre, vi bygger upp en teamkänsla och bäst av allt...vi hjälps åt att få ut allihop från kontoret i tid!

Så idag gjorde vi detsamma och det var välbehövligt kan jag säga!

Mycket trevligt!


2011-08-11
21:48:27

Jag vill ha...
1. En ny mobil
2. En ny dator
3. Nya kläder
4....

Ja listan kan göras lång, men det är ju bara materiella ting...jag har väl egentligen vad jag behöver!

Förra veckan skänkte jag 150 kr till Läkare Utan Gränsers arbete för dem svältande i Afrika. Det kändes som en fjuttig slant att ge, men tydligen så har jag bidragit till något av följande:

150 kronor kan bekosta tillräckligt med drickbar saltlösning för att behandla 25 kolera patienter för måttlig uttorkning.
70 kronor kan ge 47 barn vaccinationsskydd mot mässling.
50 kronor kan t ex rena vatten till 5 000 människor.

Tänk vad bra vi har det egentligen!


2011-08-10
20:52:49

Ge upp?
Ibland undrar jag hur mycket energi man lägger på att älta saker och ting istället för att bara ge upp och gå vidare...men så lätt är det banne mig inte.

När man inget gensvar får så är det väl dags att ge upp?

Alltså, hur får man någon att förstå att ett litet meddelande kan göra sååå mycket?

Ja, man lär ju iaf inte känna varandra bättre om man bara träffas en gång varannan vecka! Jag orkar seriöst inte fråga fler gånger...det tär på mitt självförtroende att bara få nej hela tiden!

Jag förstår just nu ingenting...


2011-08-09
22:34:31

Lampor...
...är vad jag ser framför mig!

Just nu sorterar jag lampor från diverse designermärken, närmare bestämt sisådär 7000 stycken. Och detta är andra gången vi gör det...samma lampor alltså! Jag trodde jag skulle bryta ihop förra veckan när min manager sa att vi var tvungna att göra om hela grejen. Då hade vi, 3 pers, jobbat med det projektet i 2 veckor.

Det är iaf riktigt fina lampor!



Ps. Spana gärna in Möbel-Profis hemsida för att se vad det är jag jobbar med...och om ni bor i Tyskland kan ni kanske hitta er något snyggt till ert hem. Förhoppningsvis får ni vad ni beställer :P Ds.


2011-08-06
18:42:37

Soffpotatis!
Idag är jag segare än segast! Jag har inte gjort många knop, men det är ju det som är så skönt med helger, att man faktiskt får göra ingenting =)

Denna veckan har varit både bra och dålig. Jobbet har varit ett rent frustrationsmoment där programmet än en gång inte fungerat. Dessutom har hemsidan legat nere stora delar av dagarna...vilket såklart inte är bra för "the business":P

Jag har dock varit duktig och gått hem efter 8 timmars arbete varje dag (förutom måndag). Dessutom har vi umgåtts riktigt mycket vi på jobbet. Det känns som att vi börjar att skapa en gemenskap! I måndags var Dominik och jag på bio. I tisdags drack jag en drink med Denise. I onsdags gick vi hela teamet från jobbet och drack en öl tillsammans. På torsdagen fick jag vilat lite och tittat ikapp Breaking Bad. Igår var vi ytterligare ett gäng från jobbet som gick och drack en öl. Därefter fortsatte Dominik och jag att festa...ända in på morgonen...som vanligt :P

Så idag har jag mest softat på soffan och tittat lite på Ernst och diverse andra serier. Jag funderar på vilken serie jag ska börja på härnäst. Det finns så många att välja på!

Dessutom Skypade jag en sväng med min käre bror! Alltid lika trevligt att prata med dig =) Eventuellt ska jag köpa hans iPhone. Jag ska fundera lite på det, men jag är väldigt sugen måste jag erkänna!

Trevlig lördagskväll på Er!


2011-08-02
00:46:42

Fegis...
...är vad jag är!

Jag vågade inte säga upp mig idag :P Jag var sådär halvvägs påväg, men så flöt dagen på.

Jag hittade dock till slut mitt kontrakt (puh) och jag har 2 veckors uppsägningstid, så jag kan dra på det lite till. Vi får väl se hur länge jag orkar. Det känns ju lite skrämmande att säga upp sig utan att ha något på gång!

Jaja, denna helgen var iaf en riktig energiuppbyggare! Dels var jag ju på bröllop i lördags. Det var bland det finaste jag sett! Jag var alltså inte inbjuden på den riktiga ceremonien, då denna var endast för den närmaste familjen, men jag var på festen efteråt. Det var en fest som hette duga! Persisk och turkist musik flödade, detsamma med maten och definitivt vinet :P Och Shabi var såååå vacker!!!

Tyvärr var typ varenda person där fastklistrad vid sin andra hälft så jag kände mig lite som tredje hjulet ibland, men dem som satt vid mitt bord var ändå riktigt trevliga i mellanåt! Dessutom var det en kille från jobbet där, så jag kände iaf någon.

Igår bjöd jag Jake på brunch. Jag bullade upp med bröd, smör, ost, yoghurt, juice, kaffe, melon, vindruvor....och inte minst så bakade jag en tårta!! Jag tyckte han skulle få något i present...bara en månad senare. Sedan gick vi till en sportbar där vi mötte upp med Berhard, oxå från jobbet, och vi tittade på formel 1 och drack öl. Ja, kan ni tänka er att jag faktiskt tittade på denna "sport"?!? Och det var helt ok :P Kanske var det ölen?

Sedan gick vi till spelhallen och spelade, först Rock Band, men det var riktigt B, så vi bytte till Kinect där vi spelade Adventure. Till detta såklart ännu mer öl...haha! Tanken var sedan att vi skulle åka och fika någonstans på andra sidan stan, men Jake fortsatte bara att köra så det blev helt enkelt cruising genom stan ist. Nice nice! Till sist hade vi filmkväll!

En riktigt härlig helg alltså!