Close-Up: Anna

2012-05-23
22:04:57

Hamburg
Idag var Barbara och jag ute på äventyr. Vi var nämligen och hälsade på en av våra tillverkare i Wittau utanför Hamburg. Det var väldigt spännande och intressant! Vi fick tex se dem flesta möblerna IRL(!) och dessutom diskutera vårt framtida samarbete.

Dagen började tidigt, jag var hos Barbara redan innan 7 och sedan bar det iväg. På ditvägen hade vi först nere taket på hennes cab, men det blev helt enkelt för svårt att kommunicera att vi fick stänga det igen. När vi var färdiga med våra "förhandlingar" blev vi bjudna på lunch, och tur var väl det, jag som inget ätit på hela dagen (jag köpte mig en macka och kaffe på morgonen men mackan blev liggandes i väskan så den åt jag precis upp). Sedan åkte vi sakta men säkert hem nedcabbat i 30 graders sol med musik på högsta volym.

En härlig dag!


2012-05-13
13:48:44

Fy på mig!
Ja jag borde skämmas som inte har skrivit på 2 månader!!! :S

Tänk vad mycket som hänt under dessa månader. Jag vet inte var jag ska börja. Jag gör en summering:

  • Nytt kontor
I slutet av mars var det så dags att lämna trånga rum och flytta till nya fräscha enorma lokaler. Otroligt mycket bättre men det börjar redan bli trångt i dem nya lokalerna. Haha!

  • Födelsedag
Då jag fyllde år på en söndag detta år blev det till att fira in födelsedagen. Vi var och drack cocktails på en liten bar och begav oss sedan till en elektroclub. På söndagen mötte jag upp med mina angels och vi var och åt brunch på en mysig liten restaurang. Mycket trevligt födelsedag!

  • Besök av fina flickor
På påsk kom Jenny och Emma på besök och gjorde Berlin aningens mer osäkert. Haha! Jag går inte in på några detaljer, what happens in Berlin stays in Berlin. Grymt roligt hade vi iaf ♥

  • Vår/Sommarvärme
Med maj kom också värmen och vi hade uppåt 30 grader här under dryga veckan. Jag låg och solade i parken, vi var på "Biergarten" och satt ute i linne tills långt in på natten och vi åt glass i stora lass. Härligt!

  • Nytt boende
För ca 2 veckor sedan bestämde Maren och jag oss för att hitta en lägenhet tillsammans. En vecka senare var vi och kollade på en 2:a med stort kök och badrum och 3 dagar senare ringde dem och sa att vi fått den. Hur snabbt gick inte det liksom? Vi får nyckeln den 25:e och börjar väl flytta in direkt. Måste bara se till att införskaffa lite möbler, först och främst en säng, sen får vi ta det andra som det kommer.

Det är väl dem största nyheterna i mitt liv och det är inte fy skam måste jag säga. Jag mår riktigt bra just nu och trivs med tillvaron. Det blir mycket öldrickande på Späti efter jobbet och häng i parken på helgerna. Sådär som det ska vara! Nu ser jag fram emot flytt och besök av mamma i början av juni. Dessutom bär det av mot Sverige för lite semester över midsommar. Det ska bli underbart!

Hoppas alla ni som läser också mår bra! Ni ska veta att jag tänker på er varje dag och saknar er!

Kärlek till er alla!