Close-Up: Anna

2012-03-18
21:14:28

St Patrick´s Day
Igår, den 17 Mars, var det det St Patrick´s Day och detta skulle såklart firas.

Efter mitt lilla shoppingäventyr begav jag mig hemåt och gjorde mig iordning för barhäng. Jag tog på mig det enda gröna jag kunde hitta i min garderob och förbannade mig över att jag inte köpte dem där gröna byxorna jag provade på H&M, eller åtminstone något annat "irländskt" när jag ändå var på stan.

Jag mötte upp med Janina, Julia och hennes pojkvän och vi begav oss till "The Dubliners", där vi varit ett antal gånger förut. Som tur var hade Jake med vänner bokat ett bord och Janina och jag fick dem sista 2 platserna, annars hade vi nog inte kommit in. Dem var iaf snälla nog att släppa in även Julia+pojkvän.

Väl inne flödade det av Guinness, Bulmers och Whisky och ett band spelade en massa godingar på irländskt vis. Redan vid midnatt började baren gapa tom. Dem flesta hade börjat en aning tidigare än vi. Haha! Vi fortsatte iaf till och med 2-tiden och lämnade baren när vi var på topp (endast en aningens trötta).

Happy St Paddy´s Day!

Bulmers

Folk´s Sake



2012-03-18
21:02:42

Nu har jag gjort det igen...
...shoppat alltså!

I lördags vaknade jag med fågelkvitter och 20 grader sol utanför fönstret. Detta triggade min Frappetörstiga kropp att gå ner till Alexanderplatz och köpa mig den största Java Chip Frappen Starbucks hade att erbjuda. Jag blev mycket nöjd ;) Denna tog jag med mig och satte mig för att lapa sol och lyssna på musik i nästan 2 timmar!

Sedan fick jag för mig att jag skulle ta en promenad och mina ben tog mig "oväntat" till Friedrichstrasse och H&M + Gina Tricot. Jag tänkte att jag skulle inhandla strumpor och ett linne. Det blev lite mer än så. Men jag blev lycklig och måste säga att jag var förtjänt varenda grej!

Det fattas iofs fortfarande några grejor som måste inhandlas innan vårgarderoben är komplett (jag fick tex inte köpt mig några strumpor), men tiden sprang iväg och pengarna likaså. Det får helt enkelt vänta en vecka eller två.

Shopaholic javisst ;)


Första frappen för i år!



2012-03-18
20:42:57

Spätidags!
I fredags var våren plötsligt här. Äntligen! Vad vi har väntat!!!

Efter tuffa, påfrestande och långa veckor på jobbet med endast mörker och kyla utanför fönstret är det nu dags att få njuta av den där gula lysande apelsinen på himlen och med den kommer även grönska och värme.

I fredags hade vi uppåt 20 grader här i Berlin och Maren och jag köpte med oss lite lunch och satte oss i en liten park för att njuta i en timme. Vi ville absolut inte gå tillbaka igen, men var så illa tvugna. Härligt var det iaf!

Efter detta blev det ännu mer stress på jobbet och jag var helt slut på kvällen...men då var det dags att inviga Späti för detta år! Det var helt underbart. Vi satt ute ända tills närmare 1 på natten då vi fortsatte till en bar. En mycket trevlig kväll med en väldigt udda kombination av människor. Tänk vad öl kan göra för att föra människor tillsammans.

Späti


2012-03-18
20:21:56

♥James Morrison♥
Efter tuffa veckor på jobbet och förkylningar som gått om varandra är jag äntligen back on track!

I tisdags var jag på konsert med James Morrison. Vilken röst han har och han sjunger med så mycket känslor. Vad som förvånade mig var hur mycket energi han hade, han studsade in på scen och levererade låt efter låt med extra power i jämfört med skivorna. Jag blev mycket imponerad och gick därifrån med ett stort leende på läpparna och ett hjärta fyllt med glädje!

Thanks Jamie for an awesome show


James Morrison



2012-03-14
21:49:08

Syntax Error...
Än en gång gapar bloggen tom på nya inlägg...jag saknar inspiration, energi, tid och jag vet inte vad...men det kommer vänner, det kommer!

Här är våren långsamt påväg och förkylningar förhoppningsvis ett minne blott. DÅ vet jag att jag kommer att få både energi och inspiration. Så det sprudlar om det till och med!

Lite tålamod är allt jag begär!