Close-Up: Anna

2011-05-31
00:00:18

Inlåst på jobbet...
...eller iaf i entrén, vilket kanske var ännu värre. Haha!

Ja, idag var en ganska galen dag på jobbet. Först flyttade vi upp på andra våningen (vilket är sjuuuuukt varmt), sedan tog jag en halvtimmes lunch för att hinna med det jag skulle i tid, sedan hade vi två möten som inte gav mig något utan bara tog upp min dyrbara tid, sedan blev klockan 6 och jag visste att jag inte skulle komma iväg på ett bra tag så jag fick ställa in min flytt, sedan gick min manager vid 10 och jag satt kvar lite till, sedan...ja sedan när jag äntligen skulle gå, då fastnade jag nere i entrén där ytterdörren var låst och jag inte kom tillbaka genom den andra igen.

Som tur var kikade jag om någon var kvar innan jag gick och där satt Lukas, och ännu bättre...ja hade hans nummer! Tack och lov! Annars hade jag väl suttit där ännu :P


2011-05-28
15:35:41

Ovisshet...
...är något som jag både älskar och hatar, då det kan betyda i stort sett vad som helst. Att inte veta vad framtiden har att erbjuda är både spännande och skrämmande.

Idag hatar jag att vara tjej för min hjärna går på högvarv...detta eviga ältande som vi alltid ska hålla på med.

Nej, slut med det och iväg till stan för ett besök på Starbucks kanske?

Ikväll blir det iaf party med Cecile och hennes tjejkompisar. Lär bli riktigt drag! DET kan jag behöva =)


2011-05-27
19:37:40

Grattis Jenny!
Idag fyller min underbaraste Jenny år! Stort GRATTIS till henne!

Även hon bloggar om sitt liv och diverse andra trevliga saker, check it out vettja: Jenny


2011-05-25
22:15:28

En helt underbar helg =)
Hmm...ja nu är det ju redan mitt i veckan, men tiden går ju så fort...dessutom har jag varit upptagen =)

Ja, min frustration i fredags såg jag inte röken av efteråt...i lördags vaknade jag utvilad och åt ännu en underbar frukost och hade lite hemmaspa. Sedan gick jag ner till stan. Jag hade bestämt mig för att shoppa!!! Så jag gick till H&M och kom ut med ett par boyfriend jeans, en top och en bikini. Bild nedan...bikinin kommer senare, hade förträngt att jag köpt den :P Jag var även inne på Douglas för att kolla efter ett puder, men sprang istället in i en nedsatt Escadaparfym (ja Jenny, jag vet att det är din doft, men jag kunde inte låta bli :P). Sååå ljuvlig doft!

Shopping: Boyfriend Jeans, Top, Frappuchino Tumbler & Escada Parfym Close Up: Frappuchino Tumbler & Escada Parfym

När jag ändå var nere på stan kunde jag ju inte låta bli att gå in på Starbucks för en Frappuchino. Där hade dem fått in nya Tumblers och precis som jag efterfrågade redan förra året så hade dem äntligen fattat att grädden inte får plats under ett platt lock, så nu var det rundade locket här!! Överlycklig var jag!

Frappuchino i ny Tumbler

På kvällen gick Jake och jag ut och åt Sushi. Vi gör inte annat :P Sedan var tanken att jag skulle festat med mina franska tjejer, men dem ville ju aldrig höra av sig, så vi bestämde oss för filmkväll. Och filmkväll blev det, vi tittade på hela 3 filmer! Sedan pratade vi i flera timmar och vips var klockan 7 på morgonen. Inget ovanligt! Men jag tror faktiskt att vi somnade mitt i ett samtal om jag vet inte vad. Haha!

Söndagen var regnig så vi spenderade hela dagen sovandes. Sedan myste vi lite också...

Nu är jag iaf väldigt glad ;)


2011-05-20
23:24:34

Frustration...
...ja om denna veckan började ganska bra, så slutade den väl inte riktigt lika underbart!

Jag vet inte vart jag ska ta vägen med allt jobb jag har att göra, och mer och mer blir det. Jag blir galen!!! Det känns som att jag inte kommer någonstans under dagen.

Ikväll satt jag kvar till halv 10 och jag tror jag gjorde mestadelen av dagens arbete under de sista 3 timmarna. Annars är det mest att springa runt och förklara för folk vad dem ska göra, dessutom blir jag hela tiden distraherad av allt folk på jobbet. Jag kanske skulle börja jobba nattetid?!?

Jaja...slut på klagandet!

I onsdags hade Jake och jag filmkväll...eller ja, vi var vakna till klockan 6 så kanske inte bara kväll :P Iaf, vi drack öl och tittade på Three Days Later, spelade lite Wii och Guitar Hero och till sist satt vi och lyssnade på en massa gamla godingar...fast dessa godingar var gamla barnprogramslåtar, såsom Bumbibjörnarna, Ducktales, Darkwing Duck, Räddningspatrullen, Turtles m.fl. Dessutom lyssnade vi på dem på svenska, engelska, tyska och diverse andra språk. Hur sjukt roligt som helst =)

Sedan blev det ljust ute och vi upptäckte att det morgon...alltså bara 2 timmars sömn den natten, men det var det värt! Lär bli fler gånger!!!


2011-05-16
23:41:43

En ganska bra måndag...
För en gångs skull kom jag hem från jobbet rätt så lugn i sinnet. Det har varit mycket frustration på sistone, med program som inte fungerar, allt för många nya produkter och studenter som inte räcker till. Idag hade vi iaf ett litet möte allihop, dvs mina tre studenter, min manager och jag. Där gick vi igenom lite av vad som behöver göras och vi fick diskuterat hur man bäst kan lösa uppstående problem. Det kändes riktigt bra efteråt!

Såklart är det fortfarande mycket arbete, men när man ser saker och ting från nya perspektiv blir allt mycket lättare! Dessutom har jag mest jobbat på dokument istället för att sortera och annat i vårt program...det är där jag blir galen när datorn bara krånglar.

Dags att sova så att jag kan tackla resten av veckan oxå!

Guten Nacht!


2011-05-15
20:21:49

Lyx-Söndag!
Idag har jag lyxat till det lite, för att få lite mer mmm i tillvaron =)

Jag började med en härlig frukost...kaffe, yoghurt, smörgås och smoothie!


Mumsig söndagsfrukost!


Efter detta lade jag äntligen klart mitt pussel! Nu är jag redo att tackla nästa, men det får jag vänta med tills jag har flyttat (mer om detta i kommande inlägg).

Sedan fick jag ett ryck och gick in i duschen där jag la inpackning i håret och skrubbade hela kroppen, som sedan blev insmord med Body Shops Mangobutter. Dessutom fick fötterna lite välbehövd pedikyr. Stackars fötter som får utstå en massa obekvämligheter!

När solen sedan äntligen kikade fram igen tog jag mig en liten promenad bort till Papa No. där jag köpte med mig sushi. Jag hade ett galet sug efter just det idag! Mumsigt värre var det!


Lyx-Sushi!


Nu ska jag titta på Hockey-finalen!

Heja Sverige!!!!


2011-05-15
02:57:22

Latast i stan...
...idag har jag inte gjort många knop! Jag har varit såååå slö! Efter jobbet igår tog Doro och jag med oss några öl och snacks och satte oss i Mauerpark bland alla fjortisar :P Det var riktigt trevligt att sitta där och snacka och kolla på hur fjortisarna gjorde bort sig (fast det var väl så vi höll på i den åldern också gissar jag på). Sedan cyklade vi hela vägen till andra sidan stan där vi var på Rave-fest! Min allra första räjv-fest. Haha! Ja, det var kanske inte en typisk rave-fest men det var en dj som spelade techno i en park och folk dansade som galna.

Jag kom för en gångs skull inte hem alltför sent utan klockan var väl vid 3-tiden. Ändå var jag tvungen att vakna vid 10 av någon anledning och sedan var jag som sagt segast i stan. Jag satt och tittade på CSI, Top Model och diverse andra serier innan jag till slut tog mig ur sängen och gick och handlade lite. Jag kände att jag var tvungen att fylla ut kylskåpet lite iaf. Det brukar nämligen vara rätt tomt på min hylla. Endast någon öl någon gång ibland! Haha!

Så nu har jag yoghurt, smör, ost och smoothie som jag tänkte jag skulle unna mig till frukost imorgon!

Hmm...tänkte egentligen skriva om att jag ikväll slösade bort ca 4 timmar på att kolla på ESC, men jag gissar att fler av er därute känner detsamma. Det var ett uruselt utbud av låtar i år. Jag har iofs inte tittat på ESC på flera år! Sverige gjorde iaf bra ifrån sig. Jag trodde allt ett tag att vi skulle ta hem det hela, men med småpoäng och utan 12or kommer man inte långt. (Vi fick till slut 2 stycken, men det hjälpte inte). Inte gick det speciellt bra för Tyskland heller...

Satt och pusslade lite under tiden, så helt bortslösad tid var det inte! Jag har inte pusslat på flera veckor, men börjar nu bli klar =)

Nä, nu ska jag sova, så att jag kan få ut något av söndagen! Det blir nog till att unna sig ett Starbucksbesök. Dessutom är jag extremt sugen på sushi. Vi får se!

Godnatt på er!


2011-05-14
12:17:07

Mitt älskade Sverige!
Förra helgen var jag hemma! Jag kan knappt beskriva hur skönt det är att vara där med mina underbaraste. De ger mig sådan ny energi!

På lördagen när jag kom bjöd mamma på middag och vi fick kramas lite! Sedan var det party med mina chicks...och deras karlar med förstås! Vi stack sedan ut till Butlers. Där kände jag inte en kotte...jag undrar var alla har tagit vägen, men såklart är det kul när det är nytt folk ute som man kan snacka med. Viktigast av allt var ju ändå att vi var ute tillsammans =)

På söndagen åt mamma, brorsan och jag mat tillsammans. Jag älskar verkligen mammas mat...och vi fick blåbärspaj till efterrätt! Hon vet allt hur hon ska skämma bort oss vår lilla mamma ;) Sedan begav jag mig till Jenny där vi kollade på skräckfilm. Det är ju vår tradition att göra det tillsammans, så det kunde vi inte missa :P Som vanligt var den ju lite b, men vad gör det!

Måndagen spenderade jag till att fixa med viktiga saker...tex så förnyade jag mitt pass, jag röstade i regionsvalet och jag shoppade loss...allt med Jennys stöd :P Vi mötte sedan upp med Camilla och åt lunch på ett thai-ställe. Mumsfillibabba! Detta stället var ett speciellt sådant och jag återkommer till detta snart!

Sedan shoppade vi lite till och jag var och köpte mig ett helt kilo lösgodis på Hemmakväll! Vad vore livet utan godis? Tänk att dem inte har lösgodis här i Tyskland...men det kanske är lika bra!

På grund av min shoppomania blev Jennys hundar lite försummade, men vi tog med dem på en liten åktur till bilfirman innan vi tog oss en promenad borta vid Willys. Jag kan tänka mig att dem gillade att få sniffa runt på ett helt nytt ställe! Men det var nog ändå jag som blev gladast, för där på parkeringen sprang jag på en gammal flamma :P Vi har inte setts sedan innan jag åkte iväg på min jordenruntresa...så vi räknade ut att det var 3,5 år sedan. Tänk vad tiden går :S Ja, det var alltså så att jag precis hade pratat om denna person när vi var och åt, då det var där vi hade en av våra 2 dejter! What a coincidence! Otroligt kul, och nu får jag se till att höra av mig...

På kvällen hade brorsan och jag filmkväll! Först satt vi och snackade en massa, så när filmen väl kom igång ja då sov han mest :P Jag såg iaf hela och den var riktigt bra! (I am number 4)

När jag på tisdagen åkte hem var jag riktigt nere...jag vill aldrig åka ifrån mina älskade! Men mitt liv finns ju numera i Berlin och det är inte fy skam det heller! Tyvärr lyckades jag inte träffa min far och Garnet, även om jag bodde hos dem hela tiden! Tänk att det alltid ska bli så :(

När jag landade i Berlin trodde jag att jag skulle smälta bort. Det var hela 30 grader!!! Jag gick en snabbis till banken och satte mig sedan med en Starbucksfrappe i solen och bara njöt av att ha resten av dagen fri! Inte ofta jag har det så på en vardag!

Så nu förstår ni kanske att jag älskar Sverige! Så kommer det alltid att vara! ♥


2011-05-02
21:53:16

The Hoff is mine!
Nu är jag en lycklig människa...vad mer kan man va när man har The Hoffs personligt signerade foto?

Alltså, jag fick det redan för 2 veckor sedan, men Jake har haft det i sin bil och i helgen fick jag äntligen köpt en ram till kortet. Så nu står han här på mitt bord och ser snygg ut :P

Snygg eller?